Looking For Anything Specific?

Izmire Meteor Mu Düştü - Turkiye Ye Meteor Dustu Iddiasi Sosyal Medyada Gundem Oldu Tamindir - İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti.

Izmire Meteor Mu Düştü - Turkiye Ye Meteor Dustu Iddiasi Sosyal Medyada Gundem Oldu Tamindir - İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti.. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. İzmir ve çevresinde meteor düşüşü görüldüğü 'iddia' ediliyor. Saat 22:00'den sonra gökyüzüne bakmak gerekiyor diye konuştu. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor.

Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum. İzmir'e dün gece saat 02.00 sularında meteor düştüğü iddia edildi. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Meteor nereye, hangi bölgeye düştü?

Turkiye Ye Meteor Mu Dustu Yeni Gaste Haber Gazete Son Dakika Haberler Haberler Mobil
Turkiye Ye Meteor Mu Dustu Yeni Gaste Haber Gazete Son Dakika Haberler Haberler Mobil from www.yenigaste.com
Dün gece saatlerinde i̇zmir meteor düştü iddiası herkesi şoke etti. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Peki, meteor düşmesi son dakika! İzmir 'e meteor mu düştü? Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. 31 temmuz 2021 cumartesi saat: Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Bu bölgede insan eli ile bir yangın çıkması mümkün değil.

Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor.

Ancak perseid meteor yağmuru etkisini devam ettiriyor ve 20 ağustos tarihine. İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. İzmir'e meteor mu düştü ? Bu bölgede insan eli ile bir yangın çıkması mümkün değil. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. Meteorun düştüğüne dair video az önce yayınlandı. Tam bir görsel şölen olacak. Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Sitene ekle etiketler izmir meteor. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Peki, i̇zmir'e meteor mu düştü mü?

Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi. Tam bir görsel şölen olacak. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair.

Meteor Hangi Illere Dustu Goktasi Nereye Dustu Astroloji
Meteor Hangi Illere Dustu Goktasi Nereye Dustu Astroloji from i2.cnnturk.com
Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. Peki, i̇zmir'e meteor mu düştü mü? Peki, meteor düşmesi son dakika! Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum. Dün gece saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddiası. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Bu bölgede insan eli ile bir yangın çıkması mümkün değil.

Hasan ali dal ise olayın perseid meteor yağmurundan bir parça olduğunu belirterek 24 temmuz'da başlayan perseid meteor yağmuru 24 ağustos'a kadar devam edecek.önümüzdeki günlerde bu sayı artacak dedi.

İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. İzmir'e dün gece saat 02.00 sularında meteor düştüğü iddia edildi. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine. İzmir'e büyük bir meteor düştüğü rapor edildi. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair. 31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. İzmir'e meteor mu düştü ? Dün gece saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddiası. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Bu bölgede insan eli ile bir yangın çıkması mümkün değil. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Dünyanın sonu mu geliyor ?

İzmir ve çevresinde meteor düşüşü görüldüğü 'iddia' ediliyor. Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. Dün gece saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddiası. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı.

Izmir De Goktasi Iddiasina Aciklama Geldi
Izmir De Goktasi Iddiasina Aciklama Geldi from www.gercekizmir.com
Heyecan uyandıran görüntülere ilişkin sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Peki, meteor düşmesi son dakika! Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Tam bir görsel şölen olacak. Bu ışığı çevre mahallelerimiz olan kemer. Dün gece saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddiası. Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü?

Vatandaşlar, i̇zmir'e meteor düştüğünü iddia ediyor.

İzmir 'e meteor mu düştü? İzmir'e meteor mu düştü ? Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun olduğu videolarla ilgili konuştu ve gök taşının yeryüzüne inmediğini ve gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı. Meteor nereye, hangi bölgeye düştü? Meteorun düştüğüne dair video az önce yayınlandı. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum.

Posting Komentar

0 Komentar